2019.07.22. Hétfő

Ézsaiás 55:7
„Hagyja el a gonosz az ő útját, és a bűnös férfiú gondolatait, és térjen az Úrhoz, és könyörül rajta, és a mi Istenünkhöz, mert bővelkedik a megbocsátásban.” (Károli Biblia)

1953.02.19.– Fogadd el Isten ajándékát
Emlékszem egy nap, amikor felnéztem oda, és megláttam, hogy mit tett Ő értem, alázatosan odamásztam hozzá. Ott volt a nevem a könyv tetején, és, ó, mi volt az alá írva. Azt mondtam, „Uram, megbocsátasz nekem?” És láttam, ahogy vette az Ő Kezeit, belemártotta az Oldalába és azt mondta, „Igen.” És azt írta keresztbe a könyvbe, „Megbocsátva,” becsukta, és visszatette azt a feledés tengerébe. Azóta boldog vagyok, megpróbálom a tőlem telhető legtöbbet tenni az én szerény módomon, hogy elmondjam minden halandónak a földön: „Jézus Krisztus szeret téged, és Ő az egyetlen dolog, ami visszatartja Isten haragját tőled. Fogadd el Őt, mint a személyes Megváltódat.”
És amikor te megtetted ezt, Ő, akit a Hátán is megsebeztek, „Sebeiben meg vagyunk gyógyulva,” vagy „,meggyógyultunk,” nem „meg fogunk gyógyulni”, már meggyógyultunk. Minden ember meggyógyult. És most, az egyetlen dolog, amit tenned kell az az, hogy higgy először a szívedben, mielőtt ki tudod azt mondani. Ha csak úgy mondod a száddal, az nem fog neked használni.

Vélemény, hozzászólás?