2019.07.14. Vasárnap

János 6:27
Munkálkodjatok ne az eledelért, amely elvész, hanem az eledelért, amely megmarad az örök életre, amelyet az embernek Fia ad majd néktek; mert őt az Atya pecsételte el, az Isten.

1961.12.31. – Muszáj nektek újjászületni
Most, ti, emberek, beszéltek arról, hogy megkapni a Szent Lelket és hogy olyan sok ideig kell várnotok, tessék itt van. Ameddig Isten nem kapja meg azt az áldozatot, amíg az nincs odafektetve az Ő ítélete elé, ameddig az Ő ítélete igazán meg nem ölte a te érzékeidet. Lehet, hogy azt mondod: „Nos, új lappal indulok.” Ez nem az! „Nos, tudom, hogy régebben dohányoztam, majd abbahagyom a dohányzást.” Ez még mindig nem az! Ameddig Isten nem kapja meg azt az áldozatot az Ő rézoltárán. Az Ő oltára az ítélet. Mi az ítélete? Halál! Ez a büntetés.
„A lélek, ami vétkezik,” ami abban marad, „meg fog halni.” Nem érdekel, mit tettél.
Jézus azt mondta: „Sokan fognak Hozzám jönni azon a napon és azt mondják: „Uram, nem tettem ezt és nem tettem azt?” Azt mondja: Távozzatok Tőlem, gonoszságnak cselekvői.” Értitek?
Amikor az az áldozat el van fogadva a tűz által, és úgy felmegy és a füst felmegy, te fel vagy emelve az áldozatoddal együtt a mennyeiekbe és akkor el vagy pecsételve a világ dolgaitól. A mi lelkünk az Ő oltárán van.

Vélemény, hozzászólás?