2019.06.28. Péntek

Józsué 23:5
”Az ÚR pedig a ti Istenetek kiűzi őket a ti orcátok elől, és kiűzi őket ti előletek, hogy örököséivé legyetek az ő földüknek, amint megmondotta vala nektek az ÚR, a ti Istenetek…” (Károli Biblia)
„Istenetek, az ÚR maga szorítja és űzi ki őket előletek, hogy birtokba vegyétek földjüket, ahogyan megígérte nektek Istenetek, az ÚR.” (Új fordítású Károli Biblia)

1961.02.15. – Dávid Fia, könyörülj rajtam
Isten azt mondta nekik ott lent Egyiptomban, „Nektek adom azt a földet.” De Ő nem mondta, hogy „Kimegyek oda és kisöprök mindent, és feldíszítem a házakat, és felrakom a függönyöket és mindent. Ti mind csak költözzetek be.” Nem, nem. Nekik meg kellett harcolni minden centi földért, amit bevettek. Így van, harcolni és bevenni azt… harcolni minden centiért. De azt mondta, „Bárhová, ahová a lábatok lép, az a tiétek.” Lépéseket tenni annyi, mint birtokba venni. Ugyanaz a dolog van ma is. Az isteni gyógyítás a miénk. A Szent Szellem a miénk, a mi tulajdonunk, de meg kell harcolnotok minden egyes centiért. Igen, Uram. De testvér, lépéseket tenni annyi, mint birtokba venni. Csak harcolj tovább! Vedd el! A gonosz azt mondja, „A csodák napjai elmúltak.” Mondd azt, „Hazudsz, Isten azt mondta, hogy Ő ugyanaz tegnap, ma és mindörökre.” Foglald el! Bárhová, ahová a lábad lép, az a tied. Így van.

Vélemény, hozzászólás?