2019.06.23. Vasárnap

Dániel 4:3
„Mely nagyok az Ő jelei és mely hatalmasak az Ő csudái! Az Ő országa örökkévaló ország és az Ő uralkodása nemzedékről nemzedékre száll.” (Károli Biblia)
„Mily nagyok az Ő jelei, mily hatalmasak csodái! Az Ő királysága örök királyság, és uralma megmarad nemzedékről nemzedékre!” (Új fordítású Károlyi Biblia)

1950.02.27. – Isten az Ő népében
Isten nem felekezetekre száll. Isten nem elektromos készülékekre száll. Isten a Szent Szellem, emberekre szállt. Az ember Isten alanya, s a legnehezebb dolog, amit Istennek valaha is tennie kellett, az az volt, hogy elérje, hogy egy halandó higgyen a másiknak. Hiszitek ezt?
Ők nem hittek Mózesnek, és Isten adott neki két jelet, hogy bizonyítsa az emberek előtt, hogy Isten küldte őt a szabadulásukért. Hiszitek ezt? Nos, nem ugyanaz tegnap, ma és mindörökké? Hiszitek, hogy az az Angyal, aki beszélt vele az égő bokorban a Szövetség Angyala? Így volt az? Rendben. Ő ugyanaz tegnap, ma és mindörökké. Ő itt van most. És ugyanazokat a dolgokat teszi ma, mint akkor tett. És még mindig csodákat és jeleket tesz. Ő egy csodatévő Isten. És mindig csodával határos módokon cselekszik, jelekkel és csodákkal. És Ő megígérte azokat ezekben az utolsó napokban. És mi az utolsó napokban élünk. Jogunk van most várni azokat (Így van.) Hogy összehozzák az Ő népét.

Vélemény, hozzászólás?