Archives

Chad Lamb 2023.07.28-30

A prédikációk között elérhetőek Chad Lamb testvér szolgálatai a romániai táborból. Világosság a sötétségben 1. rész Világosság a sötétségben 2. rész Házasság Biztonság sebezhetőség által

Morten Kristoffersen 2022.10.30.

Két új szolgálat érhető el a prédikációk között Morten Kristoffersen testvértől, amiket a törteli gyülekezetben prédikált. Az eredeti hit folytonossága Fel, fel fel!

Andrew Marais szolgálatai

A felsőtárkányi tábor szolgálatai Andrew Marais testvértől elérhetők a prédikációk között. Csipkebokor-konferencia József áldásai Elvégeztetett Tartsátok égve a tüzet

Chad Lamb: Az ígéret magva

Az Egyéb szolgálatok között újabb szolgálatok érhetők el Chad Lamb testvértől. 2022. decemberében prédikálta az otthoni gyülekezetében ezt a négy részből álló sorozatot. Jelenleg három rész van meg magyarul. Az… Read more »

Chad Lamb: Engedelmes királynő

Az Egyéb szolgálatok között újabb szolgálat érhető el Chad Lamb testvértől magyarul. 2021.03.07.-én prédikálta az otthoni gyülekezetében. Az “Uralkodó női szellem” folytatása, a helyes lelkület bemutatásával. A fordítás két hosszabb… Read more »

Chad Lamb: Uralkodó női szellem

Az Egyéb szolgálatok között újabb szolgálat érhető el Chad Lamb testvértől magyarul. 2021.02.28.-án prédikálta az otthoni gyülekezetében. Nem “csak” nőkről és nőknek: a Menyasszony és a Vőlegény kapcsolatáról szól, Jézus… Read more »

Szolgálat Markus Becker-től

Az Egyéb szolgálatok között egy új szolgálat érhető el Markus Becker testvértől magyarul. 2019.11.22.-án prédikálta a Lima, Ohio-ban. A fordítás három részletben van: Elszakítani a leplet 1.rész Elszakítani a leplet… Read more »

Chad Lamb – Elhelyezés kinyilatkoztatás által

Az Egyéb szolgálatok között újabb szolgálat érhető el Chad Lamb testvértől magyarul. 2020.01.26.-án prédikálta az otthoni gyülekezetében. A fordítás négy részletben van. Elhelyezés kinyilatkoztatás által 1.rész Elhelyezés kinyilatkoztatás által 2.rész… Read more »

Chad Lamb – A férfi dicsősége

Az Egyéb szolgálatok között újabb szolgálat érhető el Chad Lamb testvértől magyarul. 2019-ben a magyarországi látogatása után prédikálta Lengyelországban Jacek Walach gyülekezetében. A férfi dicsősége