2020.03.31. Kedd

Jelenések 7:17

„Mert a Bárány, a ki a királyiszéknek közepette van, legelteti őket, és a vizeknek élő forrásaira viszi őket; és eltöröl Isten az ő szemeikről minden könnyet.”                            (Károli fordítás)

 

 

1955.10.06. – Egy elrejtett élet

Henry Groatra nézek. Isten áldjon, Henry testvér, hosszú ideje nem láttalak téged, és testvérem. Csak egyszerűen visszanéztem, és láttam apukádat és felismertem őt.

Amikor volt a nagy összeomlásom, és elhagytam a mezőt úgy nyolc hónapra, ők igazi testvérek voltak, és ő apa volt nekem. Végig mellettem maradtak. Soha nem fogom elfelejteni a napot, amikor ott volt Groat testvér, kimentünk a kukoricamezőre imádkozni. Olyan ideges voltam; olyan sokáig a látomásban maradtam, hogy nem tudtam megmondani, hogy kint vagyok-e vagy bent. Soha nem fogom elfelejteni Groat testvért, amikor letérdelt velem imádkozni. Átkarolt engem, és csak egyszerűen ezt mondta, „Most, Isten Apukánk, eljönnél és segítenél Branham testvérnek? Isten Apukánk, eljönnél segíteni Branham testvérnek?” Ez mindig velem maradt, Groat testvér.

Ó, milyen lesz az Groat testvér egy nap, remélem, hogy megölelhetlek téged és leülhetünk az örökzöld fák alá, ahol Élő vizek forrásai folynak a trón alól. Az Isten Apukánk jelenlétében leszünk akkor, és örökkön-örökké, hogy az Ő Jelenlétében éljünk.

Vélemény, hozzászólás?