2020.02.18. Kedd

 II Korintus 6:2

„Mert ő mondja: Kellemetes időben meghallgattalak, és az üdvösség napján megsegítettelek. Ímé itt a kellemetes idő, ímé itt az üdvösség napja.”                                          (Károli fordítás)

 

 

1953.05.07. – Elvárások

Na most, a bűn nem azt jelenti, hogy kimész és iszol és újra azt teszed. „Menj és többé ne vétkezz.” Ámen! Itt van. Tudjátok, mit találok a legnagyobb problémának a mai pünkösdi gyülekezettel? Az elhelyezésüket tekintve nem tudják kicsodák. Ti Isten fiai és lányai vagytok. És sokszor kerestek valami nagyot, hogy majd az eljön, de nektek az már megvan, a legnagyobb, amit kaphattatok. Tehát mi Isten fiai, vagyunk, nem leszünk, hanem vagyunk. És mi együtt ülünk Mennyei helyeken Krisztus Jézusban, éppen most. Ó! Amikor ilyen hit jön be a Gyülekezetbe, a gonosz elmegy arról a helyről. Mivel most már megvan a …

A sátánnak egyáltalán nincs semmilyen törvényes joga egy Keresztény fölött. Mindig amikor egy ember megmenekül, Isten kiír egy nagy csomó olyan csekket és alul ráírja a nevét, és azt mondja, „Itt van. Töltsd ki azokat.” Félsz attól? Töltsd csak ki. „Bármit kívántok, amikor imádkoztok, higgyétek, hogy megkapjátok, és az megadatik nektek…”

Vélemény, hozzászólás?