2020.02.13. Csütörtök

 János 16:33

„E világon nyomorúságtok lészen; de bízzatok: és meggyőztem a világot.”                                                               (Károli fordítás)

 

 

1960.07.23. – Szólj a sziklához és az vizet fog adni

Ők akkor úton voltak, meneteltek kifelé, volt előttük egy Tűzoszlop, és eljutottak a Vörös-tengerhez. És amikor odaértek, pontosan a szolgálati helyük vonalában hevert egy akadály. És az első dolog, tudjátok, félelem sújtott le rájuk, és nem tudták, mint tegyenek.

Ez az, ahogyan az emberek tesznek ma. Amikor lesújt rájuk a félelem, amikor pontosan a szolgálatuk útján vannak… Figyelj, testvérem, hadd mondjam el: ha te világosságban jársz, közösségben vagy Istennel, és az Ő népével, és a Szentlélek rajtad van, és találkozol egy akadállyal, pontosan a szolgálatod útjában, ne állj meg, csak nyomulj tovább! Isten utat fog készíteni azon keresztül. Ez az életem legnagyobb megtapasztalása, meglátni Istent. Amikor nem tudok átjutni rajta, átjutni alatta, vagy nem tudom megkerülni, vagy bárhogyan is. Isten utat nyit, és én keresztülmegyek azon. Vagy így, vagy úgy az Ő kegyelme elegendő, hogy átvigyen azon.

Vélemény, hozzászólás?