2020.02.11. Kedd

I Sámuel 17:45

… Te karddal, dárdával és pajzzsal jössz ellenem, én pedig a Seregek Urának, Izráel seregei Istenének nevében megyek ellened…

(Károli fordítás)

 

1955.01.18. – Ez a nagy harcos, Dávid

Minden Dávid, aki itt ül ma este, te el vagy helyezve Krisztusban. Isten megerősítette ezt. Kiválasztás, elhívás, felkenetés, elhelyezés; Ő kiválasztott téged, és elhívott téged. Ő kiválasztott téged és elhívott téged. Azután Ő felkent téged a Szentlelkével, és most elhelyezett téged Krisztus testében, mindannyiótokat, akik Dávidok vagytok.

Hol van a Góliát? „Ki a Góliát, Branham Testvér?” Ez az a rák, ami felfal téged. (Így van.), az a tumor, ami rajtad függ, azok a hályogok a szemeiden, az a béna kar, minden arra néz, és azt mondja, „Azt lehetetlen megtenni.” A gonosz azt mondja, „Akár abba is hagyhatod a hitet. Akár le is ülhetsz, mert soha nem tudsz már meggyógyulni. A doktorod azt mondta és az összes többiek azt mondták. Nem gyógyulhatsz meg.”

De az a Krisztus, aki elérte veled, hogy abbahagyd az ivást, dohányzást, hazudozást, lopást, aki megmentett téged, egy részeges élettől, az indulataidtól, a bűntől, a gonosz sírjától, ha Isten meg tudja azt tenni veled, Ő meg tud menteni téged a TBC-ből és a rákodtól. Az egy Góliát; ne fogadd el a dicsekvését. Áll meg az Úr Jézus Nevében, és hívd ki őt egy leszámolásra! Ámen! Halleluja! Vallásosnak érzem magam.

Vélemény, hozzászólás?