2020.02.05. Szerda

János 16:23

„Bizony, bizony mondom néktek, hogy a mit csak kérni fogtok az Atyától az én nevemben, megadja néktek.” (Károli fordítás)

 

 

1953.11.11. – Készülődés

Nagyobb dolog hever ma mellettetek, mintegy szamár állkapocs csontja. Így van. Keljünk fel és tegyünk valamit ez ügyben. Hagyjuk el ezeket a régi ágyakat, hordágyakat, kerekes székeket és mankókat, és mondjuk azt, „Ez a gonoszhoz tartozik. Többé semmi közöm nincs hozzá.” Így van. „Megvallom, hogy Jézus Krisztus Szavának igaza van. Élve vagy halva, én Vele vagyok. Így van.

Sorakozzatok fel Ővele! Igényeljétek az Istentől kapott előjogaitokat, és a gonosznak nincs semmilyen joga! Neki nincs semmilyen törvény szerinti hatalma egy hívő fölött sem. Ő meg lett fosztva, és ki lett rabolva a Golgotán. Jézus Krisztus kirabolta mindenét, amije volt, és minden hívőnek adott egy csekkfüzetet az Ő Nevével aláírva alul. „Bármit kértek az Én Nevemben, megcselekszem majd.” A ti személyes tulajdonotok. Merjétek csak ráírni a neveteket bármelyik csekkre ott, vagy kitölteni. ”Uram, szükségem van gyógyulásra Jézus Krisztus Nevében.” Használd Jézus Nevét, és állj meg azzal! Halleluja! A Menny teljes Bankja igaznak fogja azt nyilvánítani. Így van. A tiéd.

Vélemény, hozzászólás?