2020.01.31. Péntek

Zsidókhoz írt levél 3:12

„Vigyázzatok atyámfiai, hogy valaha ne legyen bármelyikőtöknek hitetlen gonosz szíve, hogy az élő Istentől elszakadjon;”

(Károli fordítás)

 

1964.02.14. – A jel hangja

… Egy igazi Biblia-hívő, Isten minden ígéretét egy „ámen”-nel pecsételi meg. Így van.

Ha nem tudod azt mind hinni… Azt mondod, „Nos, én hiszem ezt, de én Azt nem tudom.” Neked ugyanaz a magyarázód van, mint Évának volt. Ő próbálta… Próbálta Azt magyarázni Évának, „Ó, ez rendben van, és az rendben van, és ó, az igazán az, de Isten biztosan…” Isten monda úgy, és minden Szót! Nincs egyetlen Szó sem, vagy egyetlen kifejezés sem abban, amit kihagyhatunk, vagy elutasíthatunk. Ha nem fogadod el Azt teljes szívvel, minden kicsi részét, akkor inkább ne is kezd el egyáltalán! Értitek?

Emlékezzetek, az egy kicsi kifejezés volt abban, amit elfordítottak, ami minden betegséget, minden szívfájdalmat, minden halált okozott. Az összeset ez okozta. Csak nem elhinni egyetlen kis kifejezést, okozta mindezt. Gondoljátok, ha szándékosan átsétálsz egy kis részen, az vissza fog téged vinni? Amikor az emberek néha a felét sem fogadják el annak, és magukat keresztényeknek nevezik. Értitek? Értitek? Annak rendben van, minden pici része. Azt egyszerűen csak össze kell rakni. És csakis Egy valaki van, aki azt megteheti, és az a Szent Szellem, aki magyarázza azt, Saját Maga betöltve. amit mondott, beteljesítve azt, amit mondott.

Vélemény, hozzászólás?