2020.01.22. Szerda

János 5:28

„Ne csodálkozzatok ezen: mert eljő az óra, a melyben mindazok, a kik a koporsókban vannak, meghallják az ő szavát,”                                                                   (Károli fordítás)

 

 

1955.01.09. – A pogány korszak kezdete és befejezése

Mi az? Kimentem és megnéztem a nagy hajnalcsillagot, ahogy kezd feljönni. Miről beszél a hajnalcsillag? A hajnalcsillag csak tükrözi a nap felsőbb világosságát, ami abból jön. Így van? A hajnalcsillag, amiért az olyan fényes, (tudjátok miért van?), a nap annyival közelebb van hozzá. Az áttör. És a hajnalcsillag üdvözli a nap érkezését.

Rendben, ti hajnalcsillagok, itt az ideje, hogy örüljetek az Ő Eljövetelének! Ragyogjatok hajnalcsillagok! Keljetek fel korán! Ez azt mondja, „A Fiú hamarosan itt lesz!”

Amikor megnézzük és látjuk a hajnalcsillagot, ahogy ott ragyog az égen, az azt jelenti, ahogy a nap hamarosan ragyogni fog. És amikor látjuk Isten Hajnalcsillagait felkelni és ragyogni Jézus Krisztus feltámadásának dicsőségében, az azt mutatja, hogy a Legnagyobb keresztül tör. A fények összegyűlnek, de a Hajnalcsillag így kiált: „Tarts ki! Nincs sok hátra a Nap felkeltéig!” Tarts ki! Nincs sok hátra a nappalig. Csak továbbra is tarts ki!

Vélemény, hozzászólás?