2019.12.29. Vasárnap

Róma 8:9

„Ti azonban nem test szerint éltek, hanem Lélek szerint, ha Isten Lelke lakik bennetek. De akiben nincs a Krisztus Lelke, az nem az övé.”

(Új fordítású Károli Biblia)

 

„De ti nem vagytok testben, hanem Szellemben, ha igaz, hogy Isten Szelleme lakik bennetek. Ha valakiben nincs meg Krisztus Szelleme, az nem az övé.”                               (King James Biblia)

 

 

1958.01.28. — Egynek lenni egységben

Tehát, amikor az összejövetel zajlik, és egy gonosz szellem van az összejövetelen, az a szellem majdnem ártalmatlan, amíg nem tud elkapni valakit, akin keresztül működhet. Aztán amikor az működik, bizonyosan kárt fog okozni, mert az egy gonosz szellem.

És ha a Szent Szellem itt van, próbál találni valakit, akin keresztül munkálkodhat. És akkor Ő talál valakit, akin keresztül munkálkodik, az jót fog tenni. Látjátok a két szellemet? A motivációjukat, céljukat. Figyeljétek, hogy van ez. Figyeljétek a munkájukat, figyeljétek a gyümölcsüket, akkor láthatjátok, milyen szellem van rajtatok. Ti egy szellem által vagytok motiválva. Ha nincs bennetek szellem, halottak vagytok. Ha van szellemed, az motiválja az életedet.

És ha az életed egy keresztyén gyümölcseit termi, akkor az egy Keresztény Szellem.

Vélemény, hozzászólás?