2019.12.15. Vasárnap

Római levél 4:11

„Sőt a körülmetélkedés jelét is körülmetéletlenül tanúsított hite igazságának pecsétjéül kapta, hogy atyja legyen minden körülmetéletlen hívőnek, hogy azok is igaznak fogadtassanak el;”

(Új Fordítású Károli Biblia)

 

 

1953.05.08. – Isten kiküldi Mózest

Valaki a minap, tanított, és azt mondta, Apollosról beszélve, ott fenn, hogy ő egy jó baptista prédikátor volt. Pál odament hozzá, és azt mondta, „Ó, igen, te egy rendes ember vagy, de vetted már a Szent Szellemet, mióta hittél?”

Ő azt mondta, „Ó, ó, én-én azt gondoltam, hogy megkaptam a Szent Szellemet, amikor hittem.” Ők még mindig azt tanítják, de az helytelen. A hit rendben van. A hit igazán jó. A hitnek… Ábrahám hitt Istennek, és az megigazulásul tulajdoníttatott neki, de Isten a körülmetélkedés pecsétjét hitének pecsétjéül adta oda neki.

Testvér, amikor neked valódi hited van Istenben, Isten neked fogja adni a Szent Szellem keresztségét, mint az ígéret pecsétjét, ami egy pecsét arra, hogy neked van hited. Talán tehetsz valamilyen benyomást, vagy elhiteted az embereket, vagy azt mondod, hogy van hited, de amikor neked eredeti, hamisítatlan hited van, akkor Isten neked fogja adni a Szent Szellem keresztségét, mint az ígéret pecsétjét. Ámen! Ez nem sovány tej most gyermekek.

Na most emlékezz, vedd ezt, higgyed ezt! Tedd oda a hited, és engedd szabadjára azt ott Istennel, és Szent Szellem el fog jönni rád. Ő megígérte azt. Aztán testvérem, a gonosz úgy fog kinézni, mint egy ici-pici lény.

Vélemény, hozzászólás?