2022.04.15. Péntek

Máté Evangéliuma 27:50-51
„Jézus pedig ismét nagy fenszóval kiáltván, kiadá lelkét. És ímé a templom kárpítja fölétől aljáig ketté hasada; és a föld megindula, és a kősziklák megrepedezének.”

1960.09.25. – Az a nap a Golgotán
Az ár ki lett fizetve, Sátán rabsága megtört. Isten visszahelyezte az ember kezébe a visszavezető utat, amit keresett. Nem kellett többé sírnia. Ott a Golgotán Ő egy ütéssel eltörte Sátán gerincét, a bűn és betegség gerincét! És ez a földön minden halandót Isten Jelenlétébe visz vissza, a megbocsátott bűnnel. Halleluja! Megbocsátattak a bűneink! Sátán többé nem tud minket elzárni Istentől.
Egy főút készült. Van egy telefonvonal a dicsőségbe, ami minden személy számára elérhetővé vált. Ha egy ember tele van bűnnel és becsatlakozik a Központba, megbocsátást kaphat a bűneire. Nem csak ez, de ki lett fizetve a bűn. Ó! Nem kell azt mondanod: „Nem vagyok méltó.” Persze, nem vagy az, soha nem is tudtál volna méltó lenni. De egy méltó Személy átvette a helyedet. Szabad vagy. Nem kell többé kóborolnod. Nem kell egy földi élvezeteket kereső embernek lenned.

Vélemény, hozzászólás?