2021.06.16. Szerda

Zsoltárok 119:49-50
„Emlékezzél meg a Te szolgádnak adott Igédről, a melyhez nékem reménységet adtál! Ez vigasztalásom nyomorúságomban, mert a Te beszéded megelevenít engem.”

1962.05.31. – Konfliktus Isten és Sátán között
De Isten kezdetben odaadta a gyermekeinek az atomfegyvert, mert Ő a végtelen Isten. Tehát, mivel látta, hogy konfliktus lesz, és harc lesz, Isten felruházta a gyermekeit a jófajta lőszerrel, a jófajta támadással, mindenből a megfelelő fajtával, amire csak szükségük lesz, hogy végigkísérje őket Édentől az Elragadtatásig. Mi volt az? Az Ige. Az Ige. Ez az, ami legyőzi a Sátánt, az Ige. Az le fogja győzni, mindenhol, bármelyik helyen. Akkor miért akarjuk helyettesíteni valami mással, amikor nekünk megvan a legjobb dolog, ami csak van, az Ige?
És azt találjuk, hogy Jézus a földön csak, hogy bizonyítsa, hogy ez a legjobb felszerelés, amikor Sátán eljött közelharcban Jézushoz, Ő soha nem nyúlt ki az Erejével, hogy megkösse a kezeit. Ő egyszerűen csak ugyanazt a fegyvert vette, amit Isten az Édenkertben adott, a Szavát, és azt mondta: „Meg van írva… Meg van írva…” És kiütötte őt azzal a ringből. Így van. Mert az Istennek a legjobbja.

Vélemény, hozzászólás?