2021.06.14. Hétfő

Ézsaiás 43:10
„Ti vagytok az én tanúim, így szól az Úr; és szolgám, akit választottam, hogy megtudjátok és higyjetek nékem és megértsétek, hogy én vagyok az, előttem Isten nem formáltatott, és utánam nem lesz!”

1960.12.18 – A bizonytalan hang
Na most, akkor az első dolog, tudjátok, a kis öreg Márta futva jön oda ki. És azt mondja: „Uram!” Ó, szeretem ezt! Látjátok, ő azzal a címmel nevezte meg Őt, aki Ő valójában. Ő… „Uram, ha itt lettél volna, nem halt volna meg a testvérem.” Látjátok? Azt mondta: „Mégis, bármit kérsz Istentől, Isten meg fogja adni neked.” Nincs semmi bizonytalanság benne afelől. Nincs. Értitek?
Ez az, amikor két biztos dolog találkozik. Látjátok? Ez az, amikor két mindenható találkozik. Értitek? Amikor neki [nőnem] volt tökéletes, mindenható hite Krisztusban; és Krisztus mindenható volt. Értitek? Neki volt tökéletes, végtelen hite Krisztusban, hogy Ő Úr; és tudta, hogy bármit kér Istentől, Isten meg fogja adni Neki. Más szavakkal azt mondta: „Csak szóld az Igét, ez minden amit tenned kell. Bármit kérsz Istentől, Isten meg fogja adni neked.” Ez mindenható, tejhatalmú, mert Ő pontosan így mondta. Látjátok? Rendben, és Ő tejhatalmú volt. Ez az, amikor két mindenható hatalom találkozik. Akkor az egy összekapcsolódás.

Vélemény, hozzászólás?