2021.06.09. Szerda

Jelenések 3:17-18
Mert azt mondod, gazdag vagyok, és megnövekedtem javakban, és semmire nincs szükségem, és nem tudod, hogy te vagy a nyomorult, és szegény, és vak és mezítelen. Azt tanácsolom neked, hogy vegyél tőlem tűzben megpróbált aranyat, hogy gazdaggá lehess, és fehér ruhát, hogy felruháztass, és ne látszon mezítelenséged szégyene, és végy szemgyógyító írt, hogy láthass.

1965.09.11. – Isten átváltoztató ereje
„Vak, mezítelen, és nem tudja!” Nem azok a szegény kis asszonyok ott kint; semmi bajom velük; ez az ördög! És a gyülekezeti rendszer úgy tűnik, nem ismeri fel azt, vagy áll ki az ellen. Hagyja, hogy levágassák a hajukat, sminket hordjanak, és rövid nadrágot, és efféle dolgokat a kereszténység neve alatt. Micsoda borzasztó dolog ez! Látjátok, ők újra meztelenek, a Sátán Édenjében, és nem tudják. Nem tudják.
Azt hiszem, talán egy uszodát látok, ha kinézek itt, ott kint vannak most az asszonyok. Ha az az asszony hacsak rájönne, hogy mit csinál, de nem tudja. Meztelen. A teste szent. Leveszi azokat a ruhákat, amivel Isten felruházta, bőrrel, ezen generáció számára. Állandóan levágja azt. Meztelen, olyan címszóval, hogy „civilizáció, magasabb tanultság, magasabb erkölcsök.” Biztos akarok lenni abban, hogy ez mélyen belétek ivódik. Ez mind a gonosztól van, és el lesz pusztítva az Úr Jézus Eljövetelekor. El lesz pusztítva annak minden pici része. Egy sem marad meg.

Vélemény, hozzászólás?