2019.09.06. Péntek

I Thessalonika 5:21
„Mindent megpróbáljatok; a mi jó, azt megtartsátok!” (Károli Biblia)

1965.07.18. – Próbálni Istennek szolgálni Isten akarata nélkül
Soha ne kezdjetek, vagy próbáljatok kezdeni egy szervezetet. Ne próbáljatok bármi másra építeni, hanem maradj alázatos az Úr a te Istened előtt, mert úgy néz ki, hogy a kapuk talán hamarosan megnyílnak az Ígéret Földje felé. Akkor hadd menjünk be igazi énekléssel és örvendezéssel, amikor a Menyasszony és a Vőlegény elfoglalja a helyét a Trónon.
Élj alázatosan! Élj szeretetteljesen! Szeressétek egymást! Soha ne engedjétek, hogy valami közétek álljon. Ha látod, hogy valami feljön a szívedben valaki ellen, rögtön vesd azt ki onnan. Ne hagyd…
És a Sátán mindent meg fog tenni, hogy közétek álljon. Értitek? Ne engedjétek, hogy ez megtörténjen. Lehet, hogy valami simanyelvű fickó eljön, és megpróbál téged elvonni attól. Gondolod, hogy kibeszélhették Mózest Isten Jelenlétéből, ahol ő állt és látta Azt? Nem, uram. Nem. Mi nem veszünk el Abból és nem adunk Ahhoz. Csak tartsd meg azt úgy, ahogy az Úr mondta. Mi nem akarunk felekezetet. Mi nem akarunk semmilyen szervezetet. Nem akarunk rosszindulatot. Nem akarunk viszályt. Mi Istent akarjuk, és Ő az Ige.

Vélemény, hozzászólás?