2019.08.27. Kedd

János 16:24
„Eddig nem kértetek semmit az én nevemben: kérjetek és megkapjátok, hogy örömötök teljes legyen.” (Új fordítású Károli Biblia)

1955.11.11. – Szerintem hol bukott el Pünkösd
És Isten soha nem fog… Soha nem tudod kimeríteni Isten szeretetét és irgalmát feléd. Azt mondod, „Nos, restellem, hogy már megint zavarlak téged, Atyám.”
Ő azt akarja, hogy zavarjuk Őt ilyen módon. Akarja. Soha ne gondold, hogy valaha is tudnál túl sokat kérni Istentől. Hiszem, hogy az Ige azt mondja, „Nincs nektek, mert nem kéritek. És nem kértek, mert nem hisztek.”
Azt akarja, hogy kérjünk, és higgyünk, hogy az örömünk teljes legyen. Ő azt akarja, hogy kérj bőségesen. Kérjetek nagy dolgokat; ne korlátozzátok a hiteteket valamilyen kicsi mustármagra. Álljatok elő itt valamilyen másféle hittel, és induljatok el nagy dolgok felé. Kérjetek… A nagy dolgokat ugyanolyan könnyű megkapni, mint a kis dolgokat. Csak hinnetek kell; ez minden. És van hitetek, csak tudjátok meg, hogy pontosan hogyan kell azt használni, és az rendben lesz. Egyenesen munkára foghatjátok, és az rendben lesz.

Vélemény, hozzászólás?